Planken van Global Wood

Houten planken vloeren hebben een tijdloze en warme uitstraling. Ze kunnen in verschillende stijlen worden afgewerkt, van klassiek tot modern, en zijn geschikt voor zowel residentiële als commerciële ruimtes.

Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor een nieuw project, advies nodig hebt over het onderhouden van je bestaande vloer, of gewoon meer wilt weten over de verschillende soorten houten planken en planche die beschikbaar zijn, je bent hier aan het juiste adres.

De keuze tussen een meer lagenplank of een massieve plank hangt af van verschillende factoren, esthetische voorkeur, installatie voorwaarde en omgevingsomstandigheden. Een keuze maken voor massieve planken of meerlagen planken is minder een kwestie van kwaliteit dit omdat sommige meer lagenplanken ook schuurbaar zijn en daardoor ook zeer lang meegaan. Meer lagenplanken of engineered parket is zeer geschikt voor vloerverwarming.

Meerlagen planken en parket

Meerlagen parket, ook wel bekend als samengesteld parket of meerlaags parket, is een type vloerbedekking dat populair is vanwege zijn combinatie van esthetiek en duurzaamheid. Het bestaat uit meerdere lagen hout die op elkaar zijn gelijmd en gekruist om de stabiliteit en duurzaamheid te vergroten, terwijl de bovenste laag wordt gemaakt van hoogwaardig hardhout.

Het combineren van meerlagen parket en vloerverwarming is over het algemeen mogelijk en populair vanwege de esthetische aantrekkingskracht van houten vloeren in combinatie met de efficiënte verwarming van vloerverwarming. Dunne lagen hout geleiden warmte beter dan dikke lagen. Meerlagen parket wordt in tal van type uitvoeringen gemaakt zoals planken , visgraat of hongaarse punt. Bij ons in de toonzaal kunt u ze allemaal zien met verschillende afwerkingen

Massieve planken

Global Wood presenteert met trots zijn uitgebreide collectie massief parket, een tijdloze keuze voor wie houdt van de warmte en elegantie van echt hout. Ons parket is vervaardigd met vakmanschap en oog voor detail, en biedt een duurzame vloeroplossing. Met een verscheidenheid aan houtsoorten en afwerkingen zijn onze massieve planken de perfecte manier om natuurlijke pracht in uw ruimte te brengen.

Duurzaamheid
Ons parket staat bekend om zijn lange levensduur. Dankzij de massieve houtconstructie kan het parket vele jaren meegaan zonder in te boeten aan kwaliteit en charme.

Sterk
Massief parket laat zich op een houten rooster of balken ondervloer plaatsen. Er zijn zeer veel afmetingen en houtsoorten beschikbaar in massieve planken wij laten u graag de verschillen zien en begeleiden u bij de keuze voor de juiste plank. Vaak zijn de oude planken net zo dik als de nieuwe die er voor in de plaats komen.