Parket algemeen

Een geoliede Parket, een gelakte (geverniste) Parket, een geboende Parket of een laminaatvloer onderhouden is niet zo moeilijk. Met de juiste producten heeft u in een handomdraai een Parketvloer of Laminaatvloer die weer als nieuw is.

Naast een periodiek onderhoud, houdt u uw Parket mooi en in conditie door geregeld te stofzuigen en een geoliede of gelakte Parketvloer en Laminaatvloer lichtvochtig te dweilen met zeep.

Onderhoud van parket

Wekelijks onderhoud
Het wekelijks onderhoud van uw parket is eenvoudig. Begin met het regelmatig stofzuigen met een zachte borstel. En wekelijks dweilen met een speciale zeep welke uw vloer zal voeden Als er morsingen optreden, gebruik dan een licht vochtige doek en veeg het gemorste materiaal onmiddellijk op.

Preventieve maatregelen
Om uw parketvloer in topconditie te houden, neem preventieve maatregelen. Plaats viltjes onder meubelpoten om krassen te voorkomen bij het verschuiven van meubels. Gebruik deurmatten om vuil en grit van buitenaf te verminderen.

Met de onderhoudstips van Global Wood kunt u de kwaliteit en esthetiek van uw geoliede parketvloer behouden. Door regelmatig en zorgvuldig onderhoud blijft uw geoliede parketvloer een stralend middelpunt in uw huis.