Samenwerken met Global Wood

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner om uw interieurprojecten naar een hoger niveau te tillen? Ontdek de mogelijkheden van samenwerken met Global Wood en ontdek hoe onze hoogwaardige vloeroplossingen uw projecten kunnen verrijken en transformeren.

Profiteer van onze expertise

Bij Global Wood begrijpen we de waarde van samenwerking en partnerschap. Of u nu een architect, aannemer, ontwerper of vastgoedprofessional bent, wij bieden u de mogelijkheid om te profiteren van onze expertise, innovatie en hoogwaardige vloermaterialen. Samen zetten we stappen om unieke en inspirerende interieurs te creëren die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel zijn.

Ruim assortiment
Ons assortiment omvat een diversiteit aan vloermaterialen, zoals geboend parket, gelakt parket, geolied parket en laminaat. Met ons uitgebreide aanbod kunnen we voldoen aan verschillende stijlen en eisen, waardoor u de vrijheid heeft om vloeren te kiezen die perfect aansluiten bij uw project.

Met Global Wood samenwerken?

Hieronder vindt u de belangrijkste stappen die u kunt verwachten bij uw samenwerking met Global Wood.

1. Bezoek aan de Toonzaal
Een bezoek aan de toonzaal zal u zeker inspiratie brengen en kunnen wij u begeleiden in de keuze aan de hand van uw eisen en wensen.

2. Offerte
Naar aanleiding van plannen of een bezoek ter plaatsen zal een offerte gemaakt worden , deze is zeer transparant en duidelijk.

3. Werfbezoek
Nadat de offerte is goedgekeurd zal er een werfbezoek plaatsvinden om de details en technische aspecten te overlopen.

4. Uitvoering
Er zal gezamenlijk een datum worden afgesproken wanneer de werken worden uitgevoerd en er zal ook een tijdsduur worden meegegeven.