Ontdek Global Wood

Historie Global Wood

Global Wood bestaat al meer dan 25 jaar
De zaakvoerders zijn zelf begonnen met het plaatsen van parket en hebben in al deze jaren aan verschillende projecten mogen meewerken. Ons team heeft daardoor de kennis en vakmanschap vergroot. Hierdoor kunnen wij u nog beter adviseren.

In onze toonzaal kunt u verschillende parketvloeren en verschillende type trapafwerkingen zien. Het is de grote diversiteit aan parketvloeren waarmee wij ons onderscheiden. Door onze centrale ligging en parking voor de deur is een bezoek zeker de moeite waard.

Waarom Global Wood ?

Ons team vormt het kloppende hart van onze onderneming en is gepassioneerd bezig met het leveren van hoogwaardige vloeroplossingen en uitmuntende klantenservice. Elk lid van ons team draagt bij aan het creëren van een unieke ervaring voor onze klanten.

Onze experts zijn doordrenkt van kennis over vloeren en staan altijd klaar om te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes. Of het nu gaat om het selecteren van de perfecte houtsoort, het adviseren over afwerkingen of het beantwoorden van technische vragen, ons team heeft een schat aan ervaring om te delen.

Plaatser Global Wood

Samenwerken

Samenwerken met Global Wood betekent toegang krijgen tot hoogwaardige materialen, vakmanschap en innovatieve ontwerpen die uw project naar een hoger niveau tillen.

Als marktleider in de vloerindustrie streven we ernaar om samenwerkingsverbanden aan te gaan die gebaseerd zijn op wederzijds respect, vertrouwen en gedeelde waarden. Of u nu een architect, interieurontwerper, aannemer of vastgoedprofessional bent, onze producten en expertise kunnen naadloos worden geïntegreerd in projecten van elke omvang en complexiteit.