Houten roostering

In veel woningen bestaan de draagvloeren uit hout, en in de loop der jaren, vaak meer dan een halve eeuw, hebben deze balken zich gezet of zijn ze aangetast. Misschien vindt u eenvoudigweg dat de plankenvloer die erop ligt niet meer mooi genoeg is om te behouden.

Bij Global Wood zijn wij uw partner om dit totaalproject aan te pakken. Wij hebben al veel houten roosteringen onder handen genomen.

Hoe gaan we te werk?

Als u een idee heeft voor de afwerking, zoals bijvoorbeeld een plankenvloer of een visgraatpatroon, dan kunnen wij hiermee aan de slag. Op basis van enkele andere factoren kunnen wij u een richtprijs geven.

Voor uw project kunnen wij alles volledig verzorgen. Dit omvat het uitbreken, afvoeren, aanleveren en plaatsen van isolatie, het behandelen van de bestaande balken en eventuele aanpassingen aan de bestaande balkenstructuur, zoals het vlakmaken ervan. We kunnen ook de volledige levering en plaatsing van de nieuwe houten balkconstructie verzorgen. Hierop kan dan uw gekozen parketvloer worden gelegd.