Verouderd parket laten leggen

Bij Global Wood kunt u uit een groot assortiment verouderde parketvloeren kiezen. Of het nu planken zijn of een visgraat wij hebben het voor u in huis en als we het niet kunnen laten zien dan kunnen we het zelf maken. Parket verouderen is een ambachtelijke techniek waarbij nieuw hout op zo'n manier wordt behandeld dat het lijkt alsof het al tientallen jaren in gebruik is. Dit geeft uw vloer een unieke en authentieke uitstraling die niet kan worden geëvenaard door standaard parketvloeren. Het proces omvat onder andere schrapen, borstelen en beitsen, waardoor de houtnerf en textuur worden geaccentueerd en karaktervolle onvolkomenheden ontstaan.

Karakteristiek parket

Een krachtige authentieke vloer waar het karakter vanaf straalt heeft zeker zijn voordelen. Zo is het te combineren met vloerverwarming en door de vakkundige bewerking is de vloer laag in onderhoud.

Unieke authenticiteit
Ons verouderd parket is met zorg geselecteerd en bewerkt om de uitstraling van historisch hout te weerspiegelen. Dit resulteert in een vloer met een unieke en authentieke uitstraling die uw interieur een tijdloze sfeer geeft.

Vakkundige plaatsing
Bij Global Wood hebben we ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het leggen van verouderd parket. Met aandacht voor detail en vakmanschap zorgen we ervoor dat uw nieuwe vloer perfect geïnstalleerd wordt.

Lamel op kant of hoogkant lamel

Lamel op kant of hoogkantlamel parketvloeren hebben een natuurlijke, warme uitstraling die elke ruimte verrijkt. De houtnerf en textuur voegen een vleugje luxe toe aan uw interieur.

Lamel op kant parket is gebouwd om lang mee te gaan. Het hout is zorgvuldig geselecteerd en behandeld om bestand te zijn tegen slijtage, krassen en dagelijkse belasting.

Of u nu een klassieke, moderne, landelijke of industriële stijl hebt, lamel op kant of hoogkant parket passen perfect bij elke inrichting. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen om aan uw specifieke eiden en smaak te voldoen.