Meer dan 25 jaar ervaring

Toegewijd aan vakmanschap en klanttevredenheid

De zaakvoerders zijn zelf begonnen met het plaatsen van parket en hebben in al deze jaren aan verschillende projecten mogen meewerken. Ons team heeft daardoor de kennis en vakmanschap vergroot. Hierdoor kunnen wij u nog beter adviseren.

In onze toonzaal kunt u verschillende parketvloeren en verschillende type trapafwerkingen zien. Het is de grote diversiteit aan parketvloeren waarmee wij ons onderscheiden. Door onze centrale ligging en parking voor de deur is een bezoek zeker de moeite waard.

Camionette

Betrokkenheid van Global Wood
Bij Global Wood gaat onze betrokkenheid verder dan alleen het leveren van producten. We geloven in het creëren van een complete ervaring voor onze klanten, van advies en selectie tot installatie en onderhoud. Ons toegewijde team van experts staat altijd klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw vloerkeuze, en we streven ernaar om aan al uw verwachtingen te voldoen en deze te overtreffen.

Ruim assortiment
We zijn er trots op dat we een uitgebreide selectie van vloermaterialen bieden, variërend van geboend parket tot gelakt parket, geolied parket en laminaat. Elk van onze producten is ontworpen met oog voor detail en aandacht voor kwaliteit. We combineren traditioneel vakmanschap met moderne esthetiek om vloeren te creëren die uw interieur verheffen.