Visgraat parket van Global Wood

Visgraat parketvloeren bestaan er in verschillende patronen en ook nog eens in verschillende houtsoorten. Bij Global Wood kunt u in de toonzaal de verschillende parketvloeren in verschillende patronen met eigen ogen zien en voelen.

Verrijk uw interieur met de vloeren van Global Wood

Breng unieke elegantie in uw interieur met vloeren van Global Wood. Onze patroonvloeren zijn niet alleen een visuele blikvanger, maar ook een bewijs van kwaliteit en vakmanschap. Ervaar de artistieke verfijning en tijdloze schoonheid van patroonvloeren en laat uw ruimte spreken met een prachtige vloer. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ontdek hoe Global Wood uw interieur kan transformeren met hoogwaardige vloeren.

Diversiteit in patroonvloeren

Bij Global Wood geloven we in keuzemogelijkheden. Onze collectie patroonvloeren omvat een scala aan patronen, houtsoorten en afwerkingen. Of u nu op zoek bent naar een traditionele uitstraling of een eigentijdse twist, bij ons vindt u de perfecte vloer die naadloos aansluit bij uw persoonlijke voorkeur.

Visgraat parket
Het visgraatpatroon is een klassieker die nooit uit de mode raakt. Deze vloerstijl kenmerkt zich door houten planken die in een hoek van 90 graden op elkaar zijn gelegd, wat een prachtig zigzagpatroon creëert. Visgraatvloeren voegen een vleugje elegantie en verfijning toe aan elke ruimte, of het nu gaat om een modern appartement of een traditioneel landhuis.

Hongaarse Punt
De Hongaarse punt is een subtiel variatie op het visgraatpatroon en staat bekend om zijn hoekige uitstraling. Bij deze stijl worden de planken onder een bepaalde hoek gelegd, waardoor een verfijnd en gestructureerd patroon ontstaat. Hongaarse punt patroonvloeren voegen diepte en karakter toe aan uw interieur.

Versailles Panelen
Versailles panelen zijn geïnspireerd op de prachtige vloeren die ooit te vinden waren in het Paleis van Versailles. Dit patroon bestaat uit grote vierkante panelen met ingewikkelde houten details die samen een kunstwerk op de vloer vormen. Versailles panelen stralen luxe en grandeur uit.

Al meer dan 25 jaar een begrip

Bent u op zoek naar houten vloeren van topkwaliteit? Global Wood biedt unieke, duurzame en stijlvolle vloeroplossingen die uw interieur transformeren.

In de ruime toonzaal kunt u in alle rust ideeën komen opdoen. Daarbij adviseren wij graag met uw vragen en wensen voor uw project

Voor de uitvoering beschikt Global Wood over een heel team van gespecialiseerde  vaklui die een  atelier met moderne machines  ter beschikking hebben om het project te realiseren.