Renovatie

Bent u op zoek naar de perfecte manier om nieuw leven in uw parketvloer te blazen? Zoek niet verder! Bij Global Wood zijn we gespecialiseerd in parket schuren en parketrenovatie, en we zijn er trots op om de schoonheid en duurzaamheid van uw houten vloeren te herstellen.

Renovatie

Het renoveren van parketvloeren is een proces waarbij bestaande houten parketvloeren worden hersteld, opgeknapt en verbeterd om ze er weer als nieuw uit te laten zien. Dit kan nodig zijn vanwege slijtage, krassen, verkleuring of andere schade aan de vloer.

Het renoveren van parket is een uitgebreide klus die vaak het beste wordt uitgevoerd door professionals die ervaring hebben met houten vloeren. Het kan de schoonheid en duurzaamheid van uw vloer aanzienlijk herstellen en verlengen.

Onze diensten

Parket Schuren
Heeft uw parketvloer slijtageplekken, krassen of doffe plekken? Onze ervaren vakmensen kunnen uw vloer schuren om de oude afwerking te verwijderen en de natuurlijke schoonheid van het hout naar voren te brengen.

Parketrenovatie
Als uw parketvloer ernstige schade heeft opgelopen, zoals diepe krassen, deuken of vochtproblemen, bieden we complete parketrenovatiediensten. We herstellen uw vloer naar zijn oorspronkelijke glorie met zorgvuldige reparaties en hoogwaardige afwerkingen.

Afwerkingsopties
U kunt kiezen uit een breed scala aan afwerkingsopties om uw gerenoveerde parketvloer aan uw persoonlijke smaak en interieur aan te passen. Van matte tot glanzende afwerkingen, we hebben de perfecte optie voor u.

Onderhoud en advies
Naast onze renovatie- en schuurdiensten bieden we ook advies over parketvloeronderhoud. We delen graag tips en aanbevelingen om uw vloer in topconditie te houden.

Al meer dan 25 jaar een begrip

Bij Global Wood streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Dit is waarom klanten voor ons kiezen:

Ervaring:
We hebben jarenlange ervaring in schuren van parket en restauratie ervan.

Vakmanschap:
Onze vakmensen zijn hoogopgeleid en gebruiken de nieuwste technieken en apparatuur.

Kwaliteit:
We werken alleen met hoogwaardige materialen en producten om duurzame resultaten te garanderen.

Klanttevredenheid:
Uw tevredenheid is onze topprioriteit, en we zullen er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen.