Voorbereidingen

Elk project vereist zijn eigen zorgvuldige voorbereiding. Dat kan variëren van het verwijderen van bestaande vloerbedekking, zoals vast tapijt of een oude vinyl vloer, tot het schuren en ontvetten van een tegelvloer, zodat u er direct een nieuwe vloer op kunt leggen zonder dat de oude vloer eruit hoeft. Daarnaast kunnen er ook egaliserende werkzaamheden nodig zijn om de ondergrond helemaal glad en perfect te maken.

Bij Global Wood nemen wij al deze taken graag voor u uit handen. Ons ervaren team staat klaar om uw project soepel te laten verlopen. Of u nu een oude vloer wilt laten verwijderen, uw tegelvloer opknappen, of professionele egalisatie nodig heeft, wij hebben de expertise en middelen om ervoor te zorgen dat uw vloerproject een succes wordt. U kunt rekenen op ons vakmanschap en toewijding om aan al uw specifieke behoeften te voldoen.

Voorbereiding voor uw vloer

Bij Global Wood begrijpen we dat de basis van elk vloerproject van cruciaal belang is. Laat onze ervaren professionals u begeleiden en ondersteunen bij het aanpakken van complexe vloervraagstukken, zodat uw uiteindelijke resultaat niet alleen mooi is, maar ook duurzaam en van hoge kwaliteit. Vertrouw op ons om uw vloerproject naar nieuwe hoogtes te tillen.

Plaatsing
Bij Global Wood kunt u rekenen op ruim 25 jaar vakkennis. Het ambachtelijk plaatsen van een parketvloer is een nauwgezet proces dat vakmanschap en aandacht voor detail vereist. Ons team van parketteurs heeft de knowhow ervaring en een atelier met de modernste machines tot hun beschikking om elke opdracht tot een goed einde te brengen.

Unieke droogchape systeem

Bij Global Wood geloven we in het bieden van complete oplossingen voor onze klanten. Daarom introduceren we u graag tot ons unieke droogchape systeem, zoals bijvoorbeeld het Fermacell systeem. Dit innovatieve systeem maakt gebruik van droogchape om uw ondervloer te isoleren en van een nieuwe afwerklaag te voorzien. Het grote voordeel? Geen lange droogtijden en de mogelijkheid voor relatief dunne opbouwsamenstellingen. Een perfecte optie voor wie op zoek is naar efficiëntie en effectiviteit zonder in te leveren op kwaliteit.